MUSIK, FASZHION, FILOSOFISKE TANKER, LÆKRE FIFS, OG DU KENDER RESTEN BIAAATCH

onsdag den 10. august 2011

Make today famous <'33


Den ene del af Chrimmie har været så priviligigieret at få lov til at holde sommerferie i USA (love you). Og nu er den del af Chrimmie så hjemme igen, og har på turen virkelig følt at hun var nødt til at give noget tilbage til denne blogs lækre læzere. Så derfor har delen spottet lidt af det der er HOTHOTHOT i USA lige nu. Here goes!!!


 Her ses lækre ortopædisk korrekte rullesko i forskellige farver og designs. ALLE, siger jeg jer, ALLE har mindst et par over there!!! Og O...M...G! De er jo også totalt lækre, så jeg har selv taget tre par med hjem + et par stykker til vennerne, der selvfølgelig også er med på moden (men hvem er ikke det når det er USA vi snakker om???). :*:*:*:*
P.S. Læg mærke til det der står på væggen bag skoene!

Her ser vi så et bevis på hvor meget vi er med på beatet her på blogz'en. Jeg har i et tidligere indlæg skrevet om fjedersnørrebåndene vi ser her, og i USA er de sgu bare the zhitz. Man kan få dem i viiiildt mange fancy farver, og de fleste skomærker har sågar lavet deres egen model. Har hørt at Jimmy Choo også var ude i noget Slingy-snørrebånd! <3 Love på ham.
Det man så gør for at køre stilen helt ud, det er at man simpelthen i rulleskoen indsætter det lækre snørrebånd. Så bliver man altså bare ikke mere moderigtig! Jeg har selv testet det i et par dage nu, og man får virkelig meget opmærksomhed (på den gode måde). GO GET IT GIRLZ.

Forresten er det fedt at være tilbage på blogz. Har savnet at komme ud med mine mode-tanker virkelig meget! Går bare og bliver sådan helt... overheated!
Love you all, vi skrives snart igen. Sov godt skattere <'33333

Ingen kommentarer:

Send en kommentar